Back to All Events

Frukt-elig godt ! Lag din egen frukt vin eller sjampis workshop

O la la ! Hvem trenger Bordeaux, Napa Valley eller Piemonte, hvis man kan lage sin egen frukt vin, smekkfull av de beste smakene som den Norske sommeren har å by ? Riktignok er sommeren så å si på hell, men hell-dige som vi er, finnes det fortsatt rikelig med solens frukter. Frukt som bare venter på fullende sitt frukt-elige liv på verdi vis og møter sin skjebne på aller høyeste nivå: som topp notch fruktvin !

Vi er så heldig å få besøk av vår gode venn Juergen, som kommer til å dele sin ekspertise med oss. Han kommer fra en gammel Tysk vin bonde familie. Juergen satt allerede som små gutt i vinkjelleren sammen med bestefar og lærte seg håndverket.

Workshoppen er ment som et ordentlig lite Alkemisk verksted , hvor vi prøver å løfte den gode gamle Norske «lag-det-sjæl» tradisjonen fra pre- Vinmonopol-dager til nye høyder. Vi kommer til å eksperimentere med alt det frukt-elige som den Norske naturen har å by på: saftige plommer, ville blåbær & bringebær, sur-søte rips, bortskjemte molter- eller vågale kombinasjoner ?

I fjor fikk vi senasjonelle smaks resultater av våre ville blåbær. Vinen minnet om Piemonte eller Bandol, med mange gode tanniner....

En helse-givende glede som konservere sommer solen gjennom hele den kalde årstiden !

Pris: 950 kr for deltakelsen/dag + ev material utgifter