Back to All Events

KRAFTKILDER-mat-inspirasjon retreat i Portør-skjærgården


Sommeren har gitt oss mye "gratis "energi og næring gjennom lyset og solkraften. I midten av September, i overgangen mellom sommer og høst, må vi nå begynne å være mer bevisste på hvordan vi (er)nærer oss gjennom den mørke halvdelen av året. Dette helge seminaret er den ideele opptakten til det. Her kommer du til å lære alle basic-basics og hviken mat som virkelig nærer og bygger opp kraft i kropp og sjel. En Norsk overlege uttalte nylig i Aftenposten: «aldri har vi vært mer overforet og mer underernært « Hun bekrefter noe som har vært tydelig for oss en stund, nemlig at maten i den formen vi spiser idag ikke gir kroppen (og sjelen) den næringen den trenger for å kunne fungere optimalt. Overfloden av kvantitet blir forvekslet med kvalitet, o g man lever i illusjonen at kroppen får det den trenger. Men det motsatte er tilfelle. Kroppene våre er stor stett kronisk underernært på de mest vesentlige elementer. At dette i kombinasjon med stress og tidsklemme resulterer i livsstil sykdommer av både fysisk og psykisk natur, er ingen overraskelse, men kun en logisk konsekvens. Den gode nyheten er at det er fullt mulig å snu denne nedoverspiralen til bli en oppoverspiral. Dette forutsetter et mer bevisst forhold til ernæringen spesielt, og livsstilen generelt. I løpet av retreaten kommer du til å lære de mest grunnleggende prinsippene om hvordan du på enkelt vis kan bygger deg selv opp fra innsiden.

• bygge livskraftige hverdagsrutiner

• oppbyggende energi øvelser i hverdagen

• hormonbalanserende kost

• viktighet av å opprettholde en jevn blodsukkerbalanse.

Med andre ord: du kommer til å få opplæring fra alpha til omega omhvordan du bruker ernæring som nøkkel til energetisk overskudd og balanse på alle plan.

Kurset finner sted på en vakker øy  ved Portør skjærgården i omgivelser som gjennom sin skjønnhet og beliggenhet kommer til å bidra til deltakernes regenerasjon og inspirasjon. Kurset ledes av Ingvild Flesland 


Pris: 4900 kr. som inkluderer kurs, overnatting og mat. Påmelding er bindene. Mer info/påmelding: Ingvildflesland@gmail.com / 92868064