Back to All Events

Om å lage julegaver av naturmaterialer

Det er igjen denne tiden hvor vi kan kombinere mørketid med kreativitet og gleden over å skape noe som kommer deg og andre til gode...julen er her snart og jule gaver skal I boks. Dette kan være en god anledning til å gjøre prosjekter du ellers ikke tar deg tid til,men drømmer om å gjøre. Vi setter opp en workshop hvor vi lager julegaver som du selv gjerne hadde fått !

-Bivoks lys med scent av urter fra sommer og høst hagen,som ser fantastiske ut og som brenner rent og faktisk renser luften og ikke forurenser(som vanlige parafin baserte lys gjør)

-leppe pomade og hånd krem som faktisk virker..av bivoks og gode oljer for kropp og sjel , scented med urteoljer. Gode å ha I vesken..

-hvitløks honning , som styrker immun forsvaret og lindrer sår hals.

-hvis vi har tid, og om man heller ønsker,forskjellige dekorative elementer laget av materialer funnet i nærområdet og skogen, 

Vi severer forfriskninger ,hjemmelaget yoghurt med melk rett fra kua og en bærsuppe ,og en lett lunsj,med en kraft basert suppe,så vi også sørger for at energinivået holder seg på topp hele tiden.

Solfjellv 38, 1390 Heggedal Pris ;950,-

Påmelding per mail til ;ingvildflesland@gmail.com,