Back to All Events

KRAFTSUPPE OG TURBOBED

WildWood proudly presents:
 

Turbo-bedd møter SupaSuppe
søndag, 26.april, kl 10-15

Denne workshopen i skogen ringer inn våren på (mer eller mindre) alvor ! 
For den som har lyst å utvikle enda raskere og grønnere fingre og vil kombinere det med fordypet kunns(t)kap om verdens enkleste og mest næringsrike mat, blir det denne søndagen servert både i pose og sekk.
Man kunne nesten påstå at turbobedd og kraftsuppe er to sider av samme sak ! Begge skaper grunnlaget for kraftfull og energetisk vekst.
I løpet av dagen kommer du til å lære: de mest grunnleggende prinsippene om hvordan du på enkelt vis kan bygger deg selv opp fra innsiden skape livskraftige hverdags-rutiner hormon-balanserende kost viktighet av å opprettholde en jevn blodsukkerbalanse hvordan man lager turbo-bedd som skaper rask & produktiv vekst i hagen grønn felles lunsj og andre blodsukker balanserende snacks
Få en inspirerende kick-start inn i våren !
Kr 950,- betales ved oppmøte. Det er kun 10 plasser per kurs.
Påmelding: ingvildflesland@gmail.com eller mob. 92868064

WILD WOOD TURBOBED

WILD WOOD TURBOBED