STYRKENDE URTE TINCTURER,Chaga & KRAFTSUPPER FOR VINTEREN
Oct
17
10:00 AM10:00

STYRKENDE URTE TINCTURER,Chaga & KRAFTSUPPER FOR VINTEREN

Nå som vinteren står for døren, kan vi høste de siste skattene hagen har å by på før snøen legger seg. I løpet av dagen kommer vi til å lage følgende magiske mikser (som du kan ta det med hjem og nyte gjennom den mørke årstiden):

*Chaga-  "The king of herbs" as David Wolfe says..skal vi høste nå,for senere på vinteren kan treet ta skade av å bli høstet. Vi skal gå igjennom hvordan vi oppbevarer,bruker og hva den er godt for.


*Løvetann- røttene er nå på sitt mest potente. Vi lager alkohol baserte tinktur for å styrke og vitalisere de indre organene (spesielt for leveren, som alltid må jobber steinhardt for å få alt gift ut av systemet)

*Borre-frø tinktur for å styrke urinveier, nyrer, lunge, hud og hår.

*Pluss: nyttig bakgrunns informasjon som utvider deltakerens forståelse av helhetlig helse

Selvsagt passer vi gjennom dagen på at blodsukkeret holder seg gjevnt og serverer hjemmelaget økologisk kraft-suppe og fryktelig god rå melk frukt yoghurt á la maison.

990,- pr pers
Påmelding per mail til ingvildflesland@gmail.com

View Event →
 Styrk hormonene dine gjennom maten du spiser
Oct
11
10:00 AM10:00

Styrk hormonene dine gjennom maten du spiser

Er du klar for å gjøre et dykk ned i hvordan du spiser for å gjøre deg sterk nok til å kunne svømme gjennom livets mange hav, så er denne dagen for deg! Vi vil spise oss igjennom og lære om den maten som bygger en sterk nok grunn til å kunne “surfe “ deg igjennom livets bølger. Hormon systemet vårt holder nøkkelen til en sterk helse, og det er helt nødvendig å forstå hvordan vi styrker og balanserer hormonene våre daglig gjennom maten vi spiser.

 

Søndag 11.oktober,kl 10.00-16.00

Kr 950,-pr per

View Event →
Frukt-elig godt ! Lag din egen frukt vin eller sjampis workshop
Sep
5
10:00 AM10:00

Frukt-elig godt ! Lag din egen frukt vin eller sjampis workshop

O la la ! Hvem trenger Bordeaux, Napa Valley eller Piemonte, hvis man kan lage sin egen frukt vin, smekkfull av de beste smakene som den Norske sommeren har å by ? Riktignok er sommeren så å si på hell, men hell-dige som vi er, finnes det fortsatt rikelig med solens frukter. Frukt som bare venter på fullende sitt frukt-elige liv på verdi vis og møter sin skjebne på aller høyeste nivå: som topp notch fruktvin !

Vi er så heldig å få besøk av vår gode venn Juergen, som kommer til å dele sin ekspertise med oss. Han kommer fra en gammel Tysk vin bonde familie. Juergen satt allerede som små gutt i vinkjelleren sammen med bestefar og lærte seg håndverket.

Workshoppen er ment som et ordentlig lite Alkemisk verksted , hvor vi prøver å løfte den gode gamle Norske «lag-det-sjæl» tradisjonen fra pre- Vinmonopol-dager til nye høyder. Vi kommer til å eksperimentere med alt det frukt-elige som den Norske naturen har å by på: saftige plommer, ville blåbær & bringebær, sur-søte rips, bortskjemte molter- eller vågale kombinasjoner ?

I fjor fikk vi senasjonelle smaks resultater av våre ville blåbær. Vinen minnet om Piemonte eller Bandol, med mange gode tanniner....

En helse-givende glede som konservere sommer solen gjennom hele den kalde årstiden !

Pris: 950 kr for deltakelsen/dag + ev material utgifter

View Event →
KRAFTKILDER-mat-inspirasjon retreat i Portør-skjærgården
Aug
28
to Aug 30

KRAFTKILDER-mat-inspirasjon retreat i Portør-skjærgården

Sommeren har gitt oss mye "gratis "energi og næring gjennom lyset og solkraften. I midten av September, i overgangen mellom sommer og høst, må vi nå begynne å være mer bevisste på hvordan vi (er)nærer oss gjennom den mørke halvdelen av året. Dette helge seminaret er den ideele opptakten til det. Her kommer du til å lære alle basic-basics og hviken mat som virkelig nærer og bygger opp kraft i kropp og sjel. En Norsk overlege uttalte nylig i Aftenposten: «aldri har vi vært mer overforet og mer underernært « Hun bekrefter noe som har vært tydelig for oss en stund, nemlig at maten i den formen vi spiser idag ikke gir kroppen (og sjelen) den næringen den trenger for å kunne fungere optimalt. Overfloden av kvantitet blir forvekslet med kvalitet, o g man lever i illusjonen at kroppen får det den trenger. Men det motsatte er tilfelle. Kroppene våre er stor stett kronisk underernært på de mest vesentlige elementer. At dette i kombinasjon med stress og tidsklemme resulterer i livsstil sykdommer av både fysisk og psykisk natur, er ingen overraskelse, men kun en logisk konsekvens. Den gode nyheten er at det er fullt mulig å snu denne nedoverspiralen til bli en oppoverspiral. Dette forutsetter et mer bevisst forhold til ernæringen spesielt, og livsstilen generelt. I løpet av retreaten kommer du til å lære de mest grunnleggende prinsippene om hvordan du på enkelt vis kan bygger deg selv opp fra innsiden.

• bygge livskraftige hverdagsrutiner

• oppbyggende energi øvelser i hverdagen

• hormonbalanserende kost

• viktighet av å opprettholde en jevn blodsukkerbalanse.

Med andre ord: du kommer til å få opplæring fra alpha til omega omhvordan du bruker ernæring som nøkkel til energetisk overskudd og balanse på alle plan.

Kurset finner sted på en vakker øy  ved Portør skjærgården i omgivelser som gjennom sin skjønnhet og beliggenhet kommer til å bidra til deltakernes regenerasjon og inspirasjon. Kurset ledes av Ingvild Flesland 


Pris: 4900 kr. som inkluderer kurs, overnatting og mat. Påmelding er bindene. Mer info/påmelding: Ingvildflesland@gmail.com / 92868064


View Event →
Apr
24
10:00 AM10:00

KRAFTSUPPE OG TURBOBED

WildWood proudly presents:
 

Turbo-bedd møter SupaSuppe
søndag, 26.april, kl 10-15

Denne workshopen i skogen ringer inn våren på (mer eller mindre) alvor ! 
For den som har lyst å utvikle enda raskere og grønnere fingre og vil kombinere det med fordypet kunns(t)kap om verdens enkleste og mest næringsrike mat, blir det denne søndagen servert både i pose og sekk.
Man kunne nesten påstå at turbobedd og kraftsuppe er to sider av samme sak ! Begge skaper grunnlaget for kraftfull og energetisk vekst.
I løpet av dagen kommer du til å lære: de mest grunnleggende prinsippene om hvordan du på enkelt vis kan bygger deg selv opp fra innsiden skape livskraftige hverdags-rutiner hormon-balanserende kost viktighet av å opprettholde en jevn blodsukkerbalanse hvordan man lager turbo-bedd som skaper rask & produktiv vekst i hagen grønn felles lunsj og andre blodsukker balanserende snacks
Få en inspirerende kick-start inn i våren !
Kr 950,- betales ved oppmøte. Det er kun 10 plasser per kurs.
Påmelding: ingvildflesland@gmail.com eller mob. 92868064

WILD WOOD TURBOBED

WILD WOOD TURBOBED

View Event →