BETINGELSER OG ANGRERETT

Vi ønsker å gi deg en hyggelig handleopplevelse hos oss.  Når du bestiller får du en ordrebekreftelse fra oss. Vi behandler deretter din bestilling så raskt vi klarer. Vi sender bøker med Posten og du får en e post fra oss når pakken er sendt. Vi vil behandle dine personopplysninger konfidensielt og vil aldri gjøre de tilgjengelig for andre.

Vi forholder oss til angrerettloven. Det betyr at du i inntil 14 dager etter mottatt vare fritt kan returnere den til oss dersom du  angrer deg.  Du som forbruker er ansvarlig for at melding om angrerett er sendt i tide så vi anbefaler at du gjør det skriftlig (per e-post). 

Da forutsetter vi at du leverer varen tilbake i samme stand og innpakning som du mottok den. Dersom du ikke kan bruke den samme returemballasjen du mottok varen i må du selv bære kostnadene ved kjøp av ny og egnet emballasje. Du må også selv betale omkostningene ved retur av varen når du benytter deg av angreretten. 

Så fort vi har mottatt returen fra deg vil du få refundert kjøpesummen til den samme kontoen du benyttet når du betalte.  

Dersom produktet er skadet i transport er det viktig at du dokumenterer det med bilder og umiddelbart gir beskjed til oss. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig adresse og postnummer når du handler i nettbutikken vår. 

Du kan lese mer, og laste ned angrerettskjema her.